Design & woonaccessoires die je nergens anders vindt

1OAK

1OAK

Print Revolutie

Infinity Print is een nieuwe techniek waarbij het mogelijk is om handmatig, in hoge resolutie op vrijwel iedere ondergrond een permanente bedrukking aan te brengen. Een eigen ontwerp, foto of illustratie kan aangebracht worden op een ondergrond variërend van beton, hout, kunststof, glas tot gehele wanden, vloeren en plafonds. Enkel de inkt en evt. coating wordt aangebracht, rechtstreeks op de ondergrond. In feite dus een digitale muurschildering rechtstreek op bijv. steen of hout. Hierdoor is er geen folie of materiaal wat achterblijft, en geen enkele beperking op het gebied van bevestigings- of ophangsystemen. De structuur van de ondergrond, stucwerk of vezels blijft behouden.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het ontwerp en type materiaal kunnen we ervoor kiezen om de ondergrond eerst te voorzien van een witte deklaag of voorstrijk. Rechtstreeks op de ondergrond wordt in spiegelbeeld de transfer-laag, een flinterdunne folie waarop de afbeelding is geprint, aangezet. Na de montage blijft enkel de inkt achter. Er zijn verschillende typen coating die afhankelijke van de ondergrond in de uitstraling transparant, mat of anti graffiti kunnen worden toegepast. De grote vlakken kunnen naadloos op elkaar aangesloten worden waardoor het oppervlakte onbeperkt groot gemaakt kan worden.

Toepassingen

Deze techniek kan complete wanden, platen en vloeren voorzien van een eigen ontwerp, foto, of illustratie. Het is kosten- en tijdbesparend t.o.v. traditionele muurschilderingen, uitstekende kwaliteit in vergelijking met bestaande bestickering of singing en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Watervast en UV-bestendig. Iedere bedrukking kan in zijn geheel worden voorzien van een slijtvaste coating of diverse opties voor bescherming. De creatieve toepassingen zijn dus eindeloos.

1OAK PRINTS


Zoek naar producten